Hemstädning i Kristianstad & Åhus

Vi på Citypigorna är ditt självklara val när det kommer till hemstädning och andra hushållsnära tjänster i och runt om Kristianstad.

Vi på Citypigorna finns för dig i natursköna Kristianstad och Åhustrakten som är i behov av städning. Genom över 10 år av verksamhet i Kristanstad med omnejd så har vi städat tusentals hem och fått hundratals nöjda kunder.
Vår personal på Citypigorna har alltid med sig allt städmaterial som kan krävas för att få ert hem skinande rent. Med Citypigorna som städfirma för din städning slipper du att rengöra dammvippor och du behöver aldrig mer stå och välja bland olika sorters rengöringskemikalier.

Nedan kan ni se våra vanligaste tjänster.
Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar.

  • All form av städning
  • Fönsterputs
  • Tvätt och strykning
  • Hämtning och lämning till/från skola och dagis
  • Hjälp med inköp eller som följeslagare till olika vårdinrättningar
  • Trädgårdsskötsel
  • Flyttstädning
  • Golvvård

Med andra ord erbjuder vi er allt inom hushållsnära tjänster. Vi utför även företagsstädning i Kristianstad och Åhus
 

Hemstädning i Kristianstad och Åhus av erfaren städpersonal som alltid är försiktiga med dina saker och ditt hem

Det kan ibland kännas lite ovant med att släppa in okända människor i hemmet, men vi på Citypigorna jobbar alltid för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt. Vi vill i de allra flesta fall försöka jobba fram en relation med våra kunder som gör att du kan känna dig trygg med just den i vår personal som städar i ditt hem i Kristianstad och Åhus.
Naturligtvis går det bra att ni är med den första gången och ger oss råd och tips bland dina tillhörigheter så att du känner dig trygg med att vi känner till ditt hem väl när vi städar om vi kommer fler gånger.

Vi har ett team på 10 personer som i och runt om Kristianstad och Åhus hjälper över 100 privatpersoner och företag med städning varje månad. Detta gör oss till en av de största och mest etablerade verksamheterna i trakten, vilket är ännu en anledning att välja oss. I och med att vi i största möjliga grad ser till att det är samma person som städar varje gång gör det att ni lär känna er städpersonal mer personligt, som i längden gör att vårt samarbete fungerar så bra som möjligt.

Om det mot förmodan skulle vara så att er tillsatta personal inte kan komma, så är vår flexibilitet en av våra starka sidor vill vi lyfta fram. Om du måste avboka din städning så gäller det , oavsett anledning, att du hör av dig till oss så snabbt som möjligt.Utöver städningar i Kristianstad och Åhus så erbjuder vi också våra tjänster i många närliggande städer och orter, bland annat:

Hemstädning i Degeberga Hemstädning i Hässleholm Hemstädning i Knislinge
Hemstädning i Tollarp Hemstädning i Bromölla Hemstädning i Kristianstad och Åhus

Citypigorna – vanliga frågor och svar

Vad innebär hemstädning med RUT-avdrag?
RUT-avdraget är till väldigt stor fördel för dig som kund hos oss på Citypigorna, då du kan får 50% skattereduktion på våra tjänster.. Detta är inte något jobbigt moment för dig dock, då vi sköter den processen och ser till att du betalar det rätta beloppet med avdrag direkt. Ni bestämmer tillsammans med oss den nivå på hemstäd som passar just dig. Du väljer om du vill ha städning regelbundet eller det bara gäller en engångsstädning.

Vilka hushåll eller personer passar våra tjänster inom städning för?
Vår städfirma tar oss nästan an alla kunder och kundtyper i Kristianstad och Åhus, oavsett hur huset som skall städas ser ut och hur stort det är. Detta betyder att allt från lägenheter till större hus är välkomna. Den mest vanliga orsaken till att man nyttjar Citypigornas hemstädningstjänster är för att spara tid, så man kan ha mer tid med familj och annat roligt, för de flesta anser inte städning som deras favoritaktivitet.

Hur ser processen ut första gången Citypigorna kommer och städar?
Det mest vanliga är att vi sätter igång med att göra en rejäl storstädning, speciellt om du inte har haft städning från en städfirma innan. Det bästa är om du har möjlighet att vara med den första gången vår personal från Citypigorna kommer på besök, så får du det precis som du vill och ett rent hem utan trubbel. Vi skapar sedan rutinlistor som följs av vår personal och vi alltid vet vad som gäller.

Är det möjligt att ha speciella önskemål gällande sin hemstädning?
Eftersom vårt största mål är att du ska vara nöjd som kund så är vi mottagliga för önskemål och instruktioner från dig, men huvudsakligen ligger det vi erbjuder i Citypigornas hemstädning i listan högst upp på denna sida. Om det är något litet du vill inkludera så kan vi lägga till detta på våra rutinlistor och se till det utförs också, nöjda kunder är vad som driver oss! Det är detta som har gjort oss till en av de största aktörerna inom städning runt om i olika städer i Skåne och i Kristianstad.

Hur fungerar prissättningen av städtjänsterna?
Huvudsakligen så spelar storleken på det hushåll eller lägenhet som ska städas in, då detta naturligtvis har en direkt påverkan på hur mycket arbete och tid vår personal måste lägga ner. Dessutom, om du har några större förslag som inte finns med på listan på denna sidan så kan det dessutom tillkomma mer kostnader. Det är jättesvårt att säga precis vad en städning av just ditt hem kommer kosta, då varje hem är olika, så tveka inte att kontakta oss så lovar vi att återkomma med ett bra pris till dig så snart som möjligt. 

Passar det att bli månadskund för mig?
Om man blir månadskund för städning av Citypigorna så kommer vi och städar ett visst antal gånger per månad. Denna tjänst är mest populär bland familjer och större hushåll med flera medlemmar. Barn har en tendens till att göra det stökigt och dammig i hemmen, och våra städtjänster hjälper dig att hålla huset i schack. Beroende på om du vill städa själv ibland eller inte så kan vi variera antalet gånger i månaden som vi kommer.

Vill du ha städhjälp?

Vi hjälper till med det mesta!

Fyll i formuläret genom att klicka på knappen nedan!

KONTAKTA OSS
Eller Ring oss och få svar direkt!

0708-701255