Företag och kontorsstädning i Sölvesborg

Företagsstädning i Sölvesborg: En investering i personalens trivsel på er arbetsplats

Företagsstädning utförd av Citypigorna i Sölvesborgser till att just ert kontor är skinande rent och snyggt. Naturligtvis är det superviktigt att er personal har en arbetsmiljö som känns rent och bekväm att jobba i. Det blir en helt annan upplevelse när man som företag investerar i professionell lokalvård, då företaget, arbetsplatsen i sig och renheten i lokalerna definitivt påverkar omvärldens och personalens bild av er verksamhet och ert varumärke.

Vi utför alla former av kontorsstädning med tillhörande utrymmen.
Våra vanligaste tjänster är:

 • Städning av allmänna utrymmen
 • Labbstädning
 • Trappstädning
 • Fönsterputsning
 • Golvvård
 • Mattvätt
 • Inköp av frukt och frukost
 • Inköp och skötsel av blommor

Vi utför även städtjänster till privatpersoner, du kan läsa mer om det här: Hemstädning i Sölvesborg

Citypigorna är ditt självklara val när det gäller kontorsstädning eller städning av företag i Sölvesborg

Citypigorna erbjuder företagsstädning och lokalvård i Sölvesborg som kan innehålla en mängd av olika aktiviteter, allt ifrån normal städning av kontoret, toaletter, och trappor till att avkalka kaffemaskinen. Vi vill vara er partner när det kommer till att skapa den optimala miljön för er personal, och detta kan vi vara delaktiga i med våra högkvalitativa företagsstädningstjänster.

Vi arbetar i dagsläget med över 150 företag och privatpersoner runt om i Blekinge och i Sölvesborg som vi städar åt på månadsbasis, i varierande omfattning, så vi är ett etablerat företag i branschen med lång erfarenhet.

Vi erbjuder dessutom våra städtjänster för företag och kontor på följande orter runt om i Skåne:
Företag och kontorsstädning i Degeberga Företag och kontorsstädning i Hässleholm
Företag och kontorsstädning i Knislinge Företag och kontorsstädning i Sölvesborg
Företag och kontorsstädning i Bromölla

Företagsstädning som känns bekväm och trygg

Vårt högsta mål med att hjälpa er med er städning är att ni får ett skinande rent kontor, och får hjälp av samma personal varje gång. Vi är övertygade om att detta skapar trygghet för er som kund, och att vår personal kan förstå era behov bättre och därmed ge er ett fantastiskt resultat.

Vilka är våra kunder idag?

De flesta av de företag vi städar åt har vi jobbat med i många år, och ofta får vi in nya kunder via rekommendationer snarare än att aktivt söka dem. Vi erbjuder företagsstädning i hela Kristianstad & Åhus och på närliggande orter, så oroa dig inte ifall er verksamhet med städbehov ligger utanför Kristianstad & Åhus.

När vi får komma in och utföra städningar till företag i Kristianstad & Åhus så skapar vi en fantastisk miljö för er personal så att de kan fokusera på att göra ett bra arbete. Utöver detta så är det naturligtvis viktigt att belysa att det också skapar bättre förutsättningar för er verksamhet när ni får kundbesök.

Våra företagsstädningstjänster kan helt och hållet anpassas efter era behov och er verksamhet. Från flera gånger i veckan till 2 gånger i månaden är de mest populära sätten att hålla sitt kontor rent med Citypigorna. Städningen utförs under dagtid, men ofta före arbetstid så att ert kontor är rent och snyggt när er personal ankommer.

Frågor och svar

Här kan du hitta alla svar på de frågor som du eventuellt kan ha gällande er kontorsstädning. Naturligtvis kan du bara höra av dig till oss ifall vi har missat att svara på någon av just dina frågor. Ta bara kontakt med oss genom att trycka på kontakta oss i menyn, så ska vi se till att du får svar på dina frågor kring kontor eller företagsstädning i Kristianstad & Åhus.

Hur lång tid tar det för er att utföra en kontorstädning?
Detta beror helt på vilket upplägg ni är intresserade av. Om det är ett större kontor kan flera ur vår personal behövas för att utföra arbetet, och naturligtvis spelar storleken på uppdraget den största rollen i hur mycket tid som krävs.

Hur ofta kan nu komma och utföra kontorsstädning åt oss?
Om det är kontorsstädning ni är intresserad av så är det mest vanligt att man får städning vecka för vecka. Dock så är det avgörande vilken storlek ert kontor är av, då ett stort kontor med mycket folk naturligtvis behöver mer frekvent städning. Vi kan naturligtvis komma och göra en bedömning, och hitta den perfekta lösningen för städning av just ert kontor eller företag.

Vilka fördelar kan jag åtnjuta med ett rent kontor?
Som nämnt ovan så är det av vikt att ha ett rent kontor då både kunder och personal får en ny syn på er verksamhet och ert varumärke när det är rent och snyggt på kontoret. Damm och annat smuts kan naturligtvis leda till att bakterier och annat trivs i era lokaler, som i slutändan kan leda till fler sjukdagar för er personal.

De största fördelarna med kontorsstädning / företagsstädning med Citypigorna

 • Fokus på rätt saker. Ni är bäst på att driva er verksamhet, vi på städning. Lås Citypigorna hjälpa er med era städbehov i Kristianstad & Åhus!
 • En snygg, fräsch, och väldoftande miljö som kunder och klienter kommer uppskatta och relatera till ert varumärke
 • Personal som är mer produktiv, kreativ och välmående – A och O i varje verksamhet.
 • Vår personal har alltid kvalitet som högsta prioritet. Få Kristianstad & Åhus bästa städtjänster på just ert kontor eller företag.

Vill du ha städhjälp?

Vi hjälper till med det mesta!

Fyll i formuläret genom att klicka på knappen nedan!

KONTAKTA OSS
Eller Ring oss och få svar direkt!

0708-701255